Geert Wilders: Győzni fogunk Hollandiában és Izraelben is

Nyíltan és soha nem látott erővel szállunk szembe a zsidók és Izrael elleni, sajnos egyre növekvő gyűlölettel.

A szélsőbaloldali agitátorok és a baloldali-liberális elit egy részének gyűlölete a politikában és a médiában zsidó honfitársaink és Izrael ellen a 2023. október 7-i barbár mészárlás óta táplálja az antiszemitizmust.

Ez közvetlenül október 7-e után kezdődött számos európai fővárosban, több millió, hamis zászlókkal és jelszavakkal feltüzelt ember tüntetéseivel -, köztük sok migránssal, akik ezzel bizonyították, hogy nem osztják értékeinket, nem tartoznak közénk.

Ezután következett az árulás az egyetemeken, valamint a média és a politika egy részében – mind országos, mind nemzetközi szinten, a [holland] képviselőháztól az Európai Unióig és az ENSZ-ig, de az újságokban és a televíziókban is. Minden nap újra és újra.

Most már vannak olyan rendőrök, akik megtagadják a zsidó intézmények védelmét, és ahelyett, hogy azonnal kirúgnák őket, gyáva rendőrfőnökeik megértést tanúsítanak irányukba.

Holland rendőrök tagadták meg a zsidók védelmére kiadott parancsot

A holland rendőrfőnök (képünkön) közölte, hogy „belső párbeszédet kezdeményez arról, hogyan kezeljük az ilyen dilemmákat”.

Annyira vagyunk erősek, amennyire a leggyengébb láncszemünk az – és nagyon sok gyenge láncszem van. Mindazok, akik képmutatóan emlékeznek meg az egy évvel ezelőtti mészárlásokról.

Mindig fel fogom hívni a figyelmet gyávaságukra, és ki fogok állni értékeink, kultúránk és hagyományaink mellett. Ez különböztet meg minket a Hamász gyilkológépeitől és minden gonoszságuk védelmezőitől.

Ők a halált szeretik, mi az életet, és minden erőnkkel megvédjük az életmódunkat.

Ezért nyíltan és soha nem látott erővel szállunk szembe a zsidók és Izrael elleni, sajnos egyre növekvő gyűlölettel.

Az ellen, hogy országunkat és kontinensünket átengedjük olyan migránsoknak, akik nem osztják értékeinket. Az ellen, hogy politikusok, újságírók és oktatók szégyentelenül a gonosz oldalára állnak, és akiknek erkölcsi iránytűje most Gáza felé mutat.

Geert Wilders: „Teljesen őrült” az Izrael megtámadásával fenyegetőző Erdogan

A holland politikus szerint nincs helye a NATO-ban az iszlamofasiszta török elnöknek.

Soha nem adjuk fel, mindig harcolunk a gonosz ellen, bármi áron.

Mert nem hagyjuk országunkat és kontinensünket elpusztítani.

Az értelem erejét választjuk.

És győzni fogunk. Itt Hollandiában és Izraelben.

Ám Jiszráél cháj!

(A szerző alapítója és elnöke a holland Szabadság Pártnak, amely megnyerte a legutóbbi parlamenti választásokat, így az ország legnagyobb politikai ereje. 1998 óta tagja a holland törvényhozásnak. Az írás a jns.org oldalon jelent meg.)

Geert Wilders: A tömeges bevándorlás az antiszemitizmus egyik fő okozója

„Izrael támogatása a nyugati értékek szélesebb körű védelmén alapszik”. A holland Szabadságpárt elnöke a The Jerusalem Postnak adott interjút.

A véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a Neokohn szerkesztőségének az álláspontját.