Teknőst mentett a bivaly egy izraeli állatkertben

Igazán szívmelengető esetet rögzítettek az izraeli Hai Kef Állatkertben, amelynek egy pórul járt teknős és egy bivaly voltak a főszereplői — írja a femina.hu.

A felvételt imádja az internet, egy nap alatt több mint 18 millióan látták, és a népszerűsége egyelőre töretlen. Ugyanis váratlan helyről kapott segítséget az az izraeli Rison Lecionban élő teknős, aki felborult a Hai Kef Állatkert látogatóinak szeme láttára.

A szerencsétlenül járt állat csak kalimpálni tudott az ég felé fordult lábaival. Az állatkert látogatói kiabálni kezdtek a gondozóknak, ám azok helyett egy hősies bivaly bukkant fel a kerítés túloldalán.

Az állat gyorsan felmérte a helyzetet, majd lehajolt a kiszolgáltatott teknősbékához, hogy megmentse azt.

A bivaly a szarvával próbálta meg visszafordítani a teknőst. Ez sikerült is neki néhány meghiúsult próbálkozást követően. Az állatkert látogatói hatalmas ovációval jutalmazták a nem mindennapi mentést.

Heartwarming Video Of Buffalo Saving A Tortoise Wins Hearts Of Netizens #shorts

A heartwarming video of a buffalo saving a tortoise by flipping it over is winning the hearts of netizens. The video has been tweeted by An Indian Forest Service officer Susanta Nanda.

A bivaly valószínűleg azt sem tudta, hogy az éljenzés neki szól, ő csak tette a dolgát anélkül, hogy ezért bármilyen hálát várt volna. Így viselkedik egy igazi hős!

Cuki oroszlánkölyök a Jeruzsálemi Bibliai Állatkert új sztárja

Az oroszlánok még a keresztes hadjáratok idején tűntek el teljesen Izraelből.