Kohncast: Biztonsági kérdések a Közel-Keleten, abortuszpara Amerikában

Régóta gondolkodott azon a Neokohn szerkesztőségi csapata, hogy miért is ne engedhetnénk bepillantást informatív, sokszor heves vitákat generáló szerkesztőségi beszélgetéseinkbe. Miután ezen a kérdésen is jót vitáztunk, arra a következtetésre jutottunk, hogy lapunk egyedi világlátásának megértéséhez hasznos volna, hogy ha egyre népesebb olvasótáborunk is hallhatná ezeket a beszélgetéseket. Így született meg a Neokohn podcastje, a Kohncast.

A Kohncast legújabb adásában Seres Attila és Megyeri Jonatán beszélgetnek a Neokohn főmunkatársával, Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértővel arról, hogy vajon Oroszország ukrajnai inváziója milyen hatással van a szíriai helyzetre, ezzel Izrael biztonságára.

Az adás második részében Hajdú Tímeával elemezzük az amerikai abortuszkérdés körül kialakult botrányt.

Ep. 03. Biztonsági kérdések a Közel-Keleten, fennforgások abortuszkérdésekben Amerikában

A Kohncast legújabb adásában Hajdú Tímea, Seres Attila és Megyeri Jonatán beszélgetnek a Neokohn főmunkatársával, Robert C. Castel biztonságpolitikai szakért…

A Kohncast epizódjai elérhetők a Neokohn címlapján külön dobozban, valamint RSS, Youtube csatornáinkon, az Apple podcaston, a Google podcaston, a Spotify-on.

Lájkolják, kövessék, iratkozzanak fel, hogy ne maradjanak le egyetlen adásról sem!

Előző adásunk itt látható/hallható:

Kohncast: A francia elnökválasztás és a floridai gyermekvédelmi törvény

A Kohncast legújabb adásában terítékre kerül a francia elnökválasztás, valamint megbeszéljük a floridai gyermekvédelmi törvény körül fellángolt vitákat is.