Kohncast: A palesztin terror és az orosz invázió ára

A Neokohn főszerkesztője

 

Régóta gondolkodott azon a Neokohn szerkesztőségi csapata, hogy miért is ne engedhetnénk bepillantást informatív, sokszor heves vitákat generáló szerkesztőségi beszélgetéseinkbe. Miután ezen a kérdésen is jót vitáztunk, arra a következtetésre jutottunk, hogy lapunk egyedi világlátásának megértéséhez hasznos volna, hogyha egyre népesebb olvasótáborunk is hallhatná ezeket a beszélgetéseket. Így született meg a Neokohn podcastje, a Kohncast.

Úgy döntöttünk, hogy mind a műsor formátumát, mind az abban megszólalók számát és személyét rugalmasan kezeljük, így még változatosabbak és színesebbek lehetnek az egyes epizódok. Ami egyedül biztos, hogy a Kohncast hetente jelentkezik. Azt, hogy szerkesztőségünkből kik, és hányan beszélgetnek majd, mindig az adott témától tesszük függővé. Terveink szerint a hetente jelentkező adásokban gyakran lesznek majd vendégek, interjúk és beszélgetések, magyarázatok és viták. Pont úgy, ahogy szerkesztőségi megbeszéléseinken.

Az első, pilot adásban Seres Attila főszerkesztő-helyettes mellett jómagam beszélgetünk a világ aktuális, heti főbb eseményeiről, igyekezve tágabb kontextusban megvilágítani a történések hátterét, így szóba kerülnek az Izraelben elkövetett terrorista merényletek, az izraeli parlamenti turbulencia, és az Oroszország elleni szankciók témája is.

A Kohncast epizódjai elérhetők a Neokohn címlapján külön dobozban, valamint RSS, Youtube csatornáinkon, , az Apple podcaston, a Google podcaston, a Spotify-on.

Lájkolják, kövessék, iratkozzanak fel, hogy ne maradjanak le egyetlen adásról sem!

Ep. 01. A palesztin terror és az orosz invázió ára

Az első, pilot adásban Seres Attila és Megyeri Jonatán beszélget a világ aktuális, heti főbb eseményeiről, igyekezve tágabb kontextusban megvilágítani a tört…

Reméljük, hasonlóan érdekesnek találják majd a Kohncast adásait, mint mi, jó Kohncastelést kívánunk!

Megyeri A. Jonatán, főszerkesztő