Szolgálati közlemény: Beköszöntött az audió forradalom a Neokohnon!

Már nemcsak olvashatja, de meg is hallgathatja a legfrissebb politikai, kulturális, tudományos híreket, történelmi visszatekintéseket, elemzéseket, véleménycikkeket a legolvasottabb zsidó hírportálon. Ráadásul késedelem nélkül, amint megjelennek.

Figyelmes olvasóinknak már bizonyára feltűnt, hogy cikkeink bal alsó sarkában tegnap reggel megjelent egy kis hangszóró gomb. Aki rákattintott, rácsodálkozhatott, hogy a telefonja, tabletje, laptopja, asztali számítógépe hangszórójában, vagy akár fülhallgatójában, headsetjében egy narrátor felolvasta a poszt szövegét.

Ezzel az innovációval nemcsak a gyengén látó olvasók felhasználói élményét növeljük, hanem akár

sportolás, autóvezetés, főzés közben is mindenki számára biztonságosan elérhetővé tesszük az olvasnivalóinkat.

A gépi felolvasás a kísérleti szakaszban természetesen még nem teljesen hibátlan, de a gyakorlatban nagyon hasznos segédeszköznek bizonyulhat. A narrátor hangja és a felolvasás minősége nem a honlapunktól, hanem az olvasó saját eszközének a böngészőjétől függően változhat, és a technológia fejlődésével együtt folyamatosan javulni fog.

Itt érdemes emlékeztetni a jobb alsó sarokban régóta megjelenő piros harangra is, amelyre kattintva az olvasó feliratkozhat az értesítésekre új cikkeinkről. Ezzel minden mobil eszközön, és asztali böngészőn kényelmesen, késedelem nélkül értesülhetünk a honlapon megjelenő legfrissebb olvasnivalókról.

Szívesen vesszük olvasóink visszajelzéseit a tapasztalatokról, hogy tovább tudjuk tökéletesíteni ezeket a kényelmi szolgáltatásokat.

Próbálja ki most!